Slavenska leksikografija od početaka do danas - Sesar, Dubravka (Array, 2014)
U članku se prikazuje velika ruska monografija Славянская лексикография (Moskva 2013), koja između 35 radova europskih slavista donosi i dva hrvatska priloga. Opsežni prilozi u knjizi sadrže povijest leksikografije jedanaest slavenskih jezika.