Prikaz knjige Balkan: od geografije do fantazije, Katarine Luketić - Potkonjak, Sanja (2014)
Prikaz knjige Katarine Luketić, Balkan: od Geografije do fantazije u izdanju Algoritma 2013. godine detektira načine na koji je autorica situirala proizvdonju suvremenih predodžbi o Balkanu u povijesno oblikovan orijentalistički diksurs pokazavši upornost proizvodnje narativa o europskom Drugom.
HRV