Turska književnost u hrvatskim prijevodima (1990- 2013) - Ušumović, Neven (Array, 2014)
U radu se govori o prijevodima književnih djela s turskoga na hrvatski jezik u razdoblju 1990- 2013, političkim i društvenim prilikama u kojima se počelo prevoditi, prevoditeljima, izdavačima, recepciji turske književnosti kod hrvatskih čitatelja i vrijednosnim prosudbama u vezi s daljnjim prevođenjem.