Cigani na Slovensku : historicko-etnograficky načrt - Horvathova, Emilia (Bratislava : Slovenska akademia vied, 1964)
Sažeci na ruskom i engleskom jeziku
Ex libris M. Gavazzi
Bibliografske bilješke iza svakog poglavlja.
Kazala
Keywords: Slovačka; Romi