U potrazi za izgubljenim slikarstvom : o majstoru Lovru iz Kotora i slikarstvu na prostoru od Dubrovnika do Kotora tijekom druge polovice XV. stoljeća - Prijatelj Pavičić, Ivana (Dubrovnik : Matica hrvatska, ogranak Dubrovnik, 2013)
Summary.
Bibliografija: str. [341]-361 i uz tekst. - Kazala
Keywords: Dobričević, Lovro - -- renesansa, -- hrvatsko slikarstvo, -- Dubrovnik, -- crnogorsko slikarstvo, -- Kotor,15.st. (2/2)