U potrazi za izgubljenim slikarstvom : o majstoru Lovru iz Kotora i slikarstvu na prostoru od Dubrovnika do Kotora tijekom druge polovice XV. stoljeća - Prijatelj Pavičić, Ivana (Biblioteka Posebna izdanja / ur. Luko Paljetak ;, 2013)
Summary.