Zagreb - München : hrvatsko slikarstvo i Akademija likovnih umjetnosti u Münchenu : Zagreb, 22.-23.10.2009. Knjižnica HAZU - Kraševac, Irena; Prelog, Petar; Jelčić, Andy (Institut za povijest umjetnosti, 2011)
Zusammenfassungen