Mensch, Siedlung und Landschaft im Wechsel der Jahrtausende am Balaton = People, settlement and landscape on lake Balaton over the millennia - Heinrich-Tamáska, Orsolya; Straub, Péter (Rahden/Westf (etc.) : VML Verlag Marie Leidorf, 2014)
Zusammenfassungen
Summaries
Zbornik radova
Tekstovi na njem ili engl. jeziku
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: Mađarska - arheološka nalazišta; Balaton; Keszthely-Fenékpuszta; Zalavár; arheološki pregled; prapovijest; rimsko doba; seoba naroda; srednji vijek; stanovništvo; naselja; migracije; benediktinski samostan; arheologija okoliša; arheobotanika