Članci i rasprave - Malić, Zdravko (2009)
Vlastita imena kao stilska kategorija Banketa u Blitvi
Poljske realije Banketa u Blitvi
Lutke (Pokušaj rekonstrukcije autorskoga komentara u Banketu u Blitvi)