Arheološkite otkritija na počvata na Makedonija : [ranohristijanstvo] - Stardelov, Georgi; Bitrakova-Grozdanova, Vera; Maneva, Elica (Skopje : Makedonska akademija na naukite i umetnostite, 2008)
Summaries
Sadrži i: Scupi - istraživanja rimskog teatra 1959-1961. godine / Duje Rendić-Miočević
Tekstovi na mak., engl. ili franc. jeziku
Mak ćir.
Bibliografija ili bibliografske bilješke iza pojedinih radova i uz tekst
Keywords: Makedonija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; kasna antika; rano kršćanstvo; ranokršćanska arhitektura; bazilike; Ohrid; Lychnidos; Heraclea Lyncestis; Bargala