Arheološkite otkritija na počvata na Makedonija : [antika] - Stardelov, Georgi; Bitrakova-Grozdanova, Vera; Maneva, Elica; Rendić-Miočević, Duje (Skopje : Makedonska akademija na naukite i umetnostite, 2008)
Summaries
Sadrži i: Scupi - istraživanja rimskog teatra 1959-1961. godine / Duje Rendić-Miočević
Tekstovi na mak, hrv., engl. ili franc. jeziku
Mak ćir.
Bibliografija ili bibliografske bilješke iza pojedinih radova i uz tekst
Keywords: Makedonija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; antički gradovi; antički nakit; antički teatar; antička medicina; Ohridsko jezero; Isar Marvinci; Lychnidos; Heraclea Lyncestis; Stobi; Scupi; rimske ceste; Via Egnatia; Via Ignacija; Peonija