Brončanodobne ostave Lovas i Vukovar - Vinski, Zdenko (Zagreb : Arheološki muzej, 1958)
Zusammenfassung
P. o.: Vjesnik Arheološkog muzeja u Zagreb ; 3. ser., sv. 1, 1958
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: brončano doba; ostave; nakit