Novi ranokarolinški nalazi u Jugoslaviji = Frühkarolingische Neufunde in Jugoslawien - Vinski, Zdenko (Zagreb : Arheološki muzej, 1977)
Zusammenfassung
P. o.: Vjesnik Arheološkog muzeja u Zagrebu ; 3. serija, sv. 10-11, 1977-78
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; arheološki nalazi; pojasne garniture; ostruge; mačevi; kadionica; kalež