Osvrt na mačeve ranog srednjeg vijeka u našim krajevima - Vinski, Zdenko (Beograd : Vojni muzej JNA, 1955)
Zusammenfassung
P. o.: Vesnik / Vojni muzej Jugoslovenske narodne armije ; 2, 1955
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; oružje; mačevi