Prilog poznavanju kasnoga brončanog doba u sjeverozapadnoj Hrvatskoj = A contribution to the knowledge of the Late Bronze Age in North-West Croatia - Majnarić-Pandžić, Nives (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1988)
Summary
P. o.: Arheološki radovi i rasprave ; 11,1988
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Hrvatska - arheološka nalazišta; brončano doba; kultura polja sa žarama; Drljanovac; keramika