Prilog poznavanju kasnoga brončanog doba u sjeverozapadnoj Hrvatskoj = A contribution to the knowledge of the Late Bronze Age in North-West Croatia - Majnarić-Pandžić, Nives (Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1988)
Summary