Pharos - od polisa do municipija = Pharos - from polis to municipium - Zaninović, Marin (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1988)
Summary
P. o.: Arheološki radovi i rasprave ; 11,1988
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Hvar; Stari Grad na Hvaru; grčka podjela zemljišta; grčki katastar