Livanjsko polje u antici kao primjer delmatske zajednice = Das Livanjsko polje in der Antike als Beispiel der delmatischen Gemeinschaft = The Field of Livno in the Antiquity as an example of a Delmatian community - Zaninović, Marin (Split : Muzej hrvatskih arheoloških spomenika ; Livno : Općinsko hrvatsko vijeće obrane, 1994)
Zusammenfassung
Summary
P. o.: Zbornik Livanjski kraj u povijesti, 1994
Bibliografija: str. 48-49
Keywords: Iliri; ilirska plemena; Delmati; rimska provincija Dalmacija; romanizacija