Livanjsko polje u antici kao primjer delmatske zajednice = Das Livanjsko polje in der Antike als Beispiel der delmatischen Gemeinschaft = The Field of Livno in the Antiquity as an example of a Delmatian community - Zaninović, Marin (Muzej hrvatskih arheoloških spomenika ; Općinsko hrvatsko vijeće obrane, 1994)
Zusammenfassung