Osječki kipari prve polovice 20.stoljeća : Leović, Živić, Nemon, Švagel-Lešić - Zec, Danijel; Maković, Zvonko (Osijek : Muzej likovnih umjetnosti, 2014)
Summary
Predgovor : Karika koja nedostaje / Zvonko Maković
Popis reprodukcija - Izbor iz bibliografije - Literatura - Kazalo osobnih imena
Keywords: Osijek - kipari; Leović, Josip; Živić, Mihajlo; Nemon, Oscar; Švagel-Lešić, Rudolf