Konzervace jižního průčelí Horního hradu zámku v Českém Krumlově - Grisa, Vaclav; Hanzl, Miroslav; Jerie, Pavel; Michoinova, Dagmar (Praha : Pro Českou komoru autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT) vydalo Informační centrum ČKAIT, 2008)
Sažetak na engl. jeziku : str.72
Literatura
Keywords: zaštita kulturne baštine -- Češka -- Hrady (Češka) -- Český Krumlov -- rekonstrukcija, obnova -- gotika