Šime Starčević i hrvatska kultura u XIX. stoljeću : zbornik radova sa znanstvenog skupa održanog u Gospiću 7. i 8. prosinca 2012. - Vrcić-Mataija, Sanja (Sveučilište u Zadru, Odjel za nastavničke studije u Gospiću, 2014)
Sažeci na engl. jeziku