Novi aspekti kulta božice Terra Mater - Sanader, Mirjana (Zagreb : Odsjek za arheologiju Filozofskog fakulteta, 1996)
Na osnovi natpisa s žrtvenika iz rimske provincije Dalmacije analizira se kult božanstva Terra Mater čiji su štovatelji bili određene grupacije državnih službenika.
Summary
P. o.: Opvscvla archaeologica ; Vol. 20, 1996.
Bibliografija: str. 129-130
Keywords: antički kultovi; provincija Dalmacija; žrtvenici; natpisi; rudnici