Naronitansko staklo = La verrerie de Narona - Buljević, Zrinka; Arheološki muzej (Split) (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 2003)
Résumé
P. o.: Izdanja Hrvatskog arheološkog društva ; sv. 22, 2003. - Arheološka istraživanja u Naroni i dolini Neretve : znanstveni skup, Metković, 6. - 9. listopada 2001
Bibliografija: str.106-110
Keywords: rimsko staklo; Narona; muzejske zbirke