Issa prije Dionizija I Sirakuškog? : novi prilog staroj hipotezi - Sanader, Mirjana (Split : Književni krug, 2002)
Summary
P. o.: Grčki utjecaj na istočnoj obali Jadrana : zbornik radova sa znanstvenog skupa, 24-26.09.1998., Split
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Vis; grčke golonije; kolonizacija; Dionizije I Sirakuški; koroplastika; terakota