Škrip na otoku Braču : naselje i spomenici prethistorijskog i antičkog doba - Faber, Aleksandra; Nikolanci, Mladen (Split : Konzervatorski odjel Ministarstva kulture Republike Hrvatske, 1983)
Summary
P. o.: Prilozi povijesti umjetnosti u Dalmaciji ; 2, 1985
Bilješke: str. 31-36 i uz tekst
Keywords: Brač; arheološka istraživanja; prapovijesno naselje; antičko naselje; antički grobovi; gospodarstvo; mauzolej