Mogorjelo od vile do kastruma - Zaninović, Marin (Sarajevo : Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, 2002)
Summary
P. o.: Godišnjak / Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine ; knj 32. Centar za balkanološka ispitivanja ; knj. 30, 2002
Bibliografija: str. 455 i uz tekst
Keywords: antička arhitektura; villa rustica; gospodarski kompleks; castrum