Zlatni nakit iz helenističko-ilirske nekropole u Budvi - Rendić-Miočević, Duje (Zagreb : Filozofski fakultet, Odsjek za arheologiju, 1959)
Résumé
P. o.: Opuscula archaeologica ; 4, 1959.
Usp. stv. nasl. nad tekstom: Les bijoux d'or de la nécropole hellénistico-illyrienne de Budva
Bilješke: str. 39-43
Keywords: zlato; antičko zlatarstvo; Iliri; Budva