Salonitana christiana (III) : o salonitanskim primjerima "crkve bez krova" : basilica discoperta - Rendić-Miočević, Duje (Split : Konzervatorski odjel Ministarstva kulture Republike Hrvatske ; Književni krug, 1980)
Summary
P. o.: Prilozi povijesti umjetnosti u Dalmaciji ; 21, 1980 ; Fiskovićev zbornik ; 1
Bibliografske bilješke: str. 81-82
Keywords: Salona; Solin; ranokršćanska arhitektura; bazilike; episkopalni kompleks