Salonitana christiana (III) : o salonitanskim primjerima "crkve bez krova" : basilica discoperta - Rendić-Miočević, Duje (Konzervatorski odjel Ministarstva kulture Republike Hrvatske ; Književni krug, 1980)
Summary