O tipologiji novca "kralja Monunija" i pitanju njegova identiteta - Rendić-Miočević, Duje (Sarajevo : Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, 1981)
Résumé
P. o.: Godišnjak / Centar za balkanološka ispitivanja ; 19, knj. 17, 1981
Bibliografija: str. 123 i uz tekst
Keywords: ilirski novac; ilirski vladari; Monunije