Srednje brončano doba u istočnoj Slavoniji = Die mittlere Bronzezeit in Ostslawonien - Majnarić-Pandžić, Nives (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1984)
Zusammenfassung
P. o.: Izdanja Hrvatskog arheološkog društva ; sv. 9, 1984 - Arheološka istraživanja u istočnoj Slavoniji i Baranji : znanstveni skup, Vukovar, 6-9. X 1981.
Bibliografske bilješke: str. 85-88
Keywords: Hrvatska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; istočna Slavonija; brončano doba; vinkovačka kultura; vatinska kultura