Rezultati istraživanja japodske nekropole u Kompolju 1955-1956. godine - Drechsler-Bižić, Ružica (Zagreb : Arheološki muzej, 1961)
Zusammenfassung
P. o.: Vjesnik Arheološkog muzeja u Zagrebu ; Ser. 3, sv. 2, 1961
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Kompolje; arheološka istraživanja; grobovi; Japodi; jantar