Fundorte von Keramik ägäischen Typs in Italien - Hulek, Frank W. (Bonn : Habelt, 2013)
Zusammenfassung
Riassunto
Summary
Bibliografija: str. 79-92 i uz tekst
Keywords: Italija - arheološka nalazišta; brončano doba; egejska keramika; importi; trgovački putevi