Kamena skulptura i oltari 17. i 18. stoljeća u Porečko-Pulskoj biskupiji, Sv. 2, Katalog : doktorski rad = Stone sculpture and altars of the 17th and 18th centuries in the Diocese Poreč-Pula, Vol.2 - Tulić, Damir (D. Tulić, 2012)
Sažetak /Summary