Urbanizam antičke Siscije na temelju analize i interpretacije povijesne i moderne nacrtne dokumentacije : doktorski rad - Lolić, Tatjana; Sanader, Mirjana; Miličević Bradač, Marina; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2014)
Sažetak
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: listovi 297-312.
Keywords: Sisak; Siscia; arheološka istraživanja; povijesna kartografija; kartografska dokumentacija; nacrtna dokumentacija; Marsigli, L. F; antička arhitektura; stambena arhitektura; razvoj grada; rimski grad; rimska kuća; ulična mreža; vodovod; doktorska disertacija