Kulturna dobra i suvremeni rat : prilog civilnoj zaštiti spomenika i zbirki - Vinski, Zdenko (Zagreb : Škola za civilnu zaštitu, 1939)
Résumé
P. o.: Glasnik civilne zaštite ; God. 1, br. 5, 1939
Keywords: zaštita spomenika