Izvornost arheološkog nasljeđa naše obale - Zaninović, Marin (Rijeka : Savez društava za proučavanje i unapređenje pomorstva Jugoslavije, 1990)
Summary
P. o.: Pomorski zbornik ; knj. 28, 1990
Bibliografija: str. 551-552
Keywords: istočni Jadran; kulturna povijest; kulturni spomenici; antički gradovi; kontinuitet naseljavanja; pomorstvo