O nekim prometnim osobitostima Makarskog primorja - Zaninović, Marin (Makarska : Gradski muzej, 1997)
Riassunto
P. o.: Makarsko primorje ; br. 3, 1997
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Makarska; Biokovo; Iliri; prometnice; prometna povezanost; rimske ceste; pomorski putevi