Novi rimski miljokazi iz Ljubomira i Poljica kod Trebinja - Bojanovski, Ivo (Trebinje : Zavičajni muzej Trebinje, 1975)
Zusammenfassung
P. o.: Tribunia ; br. 1, 1975
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rimske ceste; rimska provincija Dalmacija; miljokazi; cesta Narona - Leusinium