Severovzhodna Slovenija v pozni bronasti dobi = Nordostslowenien in der späten Bronzezeit - Dular, Janez (Ljubljana : Inštitut za arheologijo ZRC SAZU, 2013)
Zusammenfassung
Tekst usporedo na slov. i njem. jeziku
Bibliografija: str. 207-218
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; brončano doba; prapovijesna naselja; keramika; stanovništvo; arheologija - metodologija