Kuća u gradu : studije o dubrovačkoj stambenoj arhitekturi 15. i 16. stoljeća - Grujić Nada (Prošlost i sadašnjost, 2013)
Summary : The House in The City : studies of Dubrovnik 15th and 16th century houses / Riassunto : La casa in citta . studi sulle casa ragusee del Quattro e Cinquecento