Revizija istraživanja i nova interpretacija arhitektonskog kompleksa na Otoku u Solinu = Révision des recherches et nouvelle interprétation d'un ensemble architectonique a Otok (Solin) - Rapanić, Željko (Split : Arheološki muzej, 1969)
Résumé
P. o.: Vjesnik za arheologiju i povijest dalmatinsku
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Salona; antički spomenici