Starohrvatsko groblje u Žminju u Istri - Baćić, Boris (Zagreb : Muzej hrvatskih starina JAZU, 1958)
Summary
P. o.: Starohrvatska prosvjeta ; sv. 6, 1958.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; Istra; starohrvatska groblja; grobovi; arheološki nalazi