Ranosrednjovjekovna kadionica iz Stare Vrlike - Vinski-Gasparini, Ksenija (Zagreb : Muzej hrvatskih starina JAZU, 1958)
Zusammenfassung
P. o.: Starohrvatska prosvjeta ; sv. 6, 1958.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; Stara Vrlika; Tasilov kalež; Karolinzi