Marginalia uz izbor karolinškog oružja u jugoistočnoj Evropi = Marginalia zur Auswahl von karolingischen Waffen in Südosteuropa - Vinski, Zdenko (Split : Muzej hrvatskih arheoloških spomenika, 1985)
Zusammenfassung
P. o.: Starohrvatska prosvjeta ; Ser. 3, sv. 15
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Karolinzi; oružje; mačevi