Zagonetna kultura Uzkrsnog otoka : osvrt na riedak primjerak idola u zagrebačkom Etnografskom muzeju osvrt na riedak primjerak idola u zagrebačkom Etnografskom muzeju - Vinski, Zdenko (Zagreb : Narodna tiskara, 1943)
Sommaire
P.o.: Bogoslovska smotra ; g. XXX, br. 3-4, 1943.
Puni oblik imena autora: Zdenko Vinski
Bibliografija: str. 18-22
Keywords: Uskršnji otok; materijalna kultura; idoli; muzejske zbirke; Etnografski muzej (Zagreb)