Helenistički grobovi iz Nadina u okviru V. (zadnje) faze liburnske kulture : građa za povijest Liburna, IV.-I. st. prije Krista - Batović, Ante; Batović, Šime (Zadar ; Benkovac : Arheološki Muzej Zadar ; Matica hrvatska Zadar ; Grad Benkovac, 2013)
Summary
Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku
Bibliografija: str. 61-67 i uz tekst
Bilješka o piscima: str. 193
Kazala
Keywords: Nadin - arheološka istraživanja; arheološki nalazi; Liburni; liburnska kultura; groblja; grobovi; gradine; željezno doba; helenističko doba