Helenistički grobovi iz Nadina u okviru V. (zadnje) faze liburnske kulture : građa za povijest Liburna, IV.-I. st. prije Krista - Batović, Ante (Posebna izdanja / Arheološki muzej Zadar ;, 2013)
Summary