Neke epigrafsko-onomastičke značajke epitafa kraljice Jelene = Quelques caractéristiques épigraphiques et onomastiques de l'épitaphe de la reine Helena - Rendić-Miočević, Duje (Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1982)
Résumé